Schedule at a Glance

Friday, June 14 – Tuesday, June 18, 2019
Schedule subject to change


Friday, June 14, 2019
All day Certificate Courses 
Saturday, June 15, 2019
All day Certificate Courses and Continuing Education Classes
7:30 am – 8:30 am Unit Business and Board Meetings
8:30 am – 11:00 am SLA Board of Directors Meeting – Open Session
12:30 pm – 2:30 pm 2020 Annual Conference Program Planners Meeting
12:30 pm – 2:00 pm First Timers and New Members Orientation
3:00 pm – 6:00 pm Unit Leader Training, Cabinet and Joint Cabinet Meetings
Sunday, June 16, 2019
7:00 am – 8:00 am Health and Wellness Activity
7:30 am – 9:00 am Unit Business and Board Meetings
9:00 am – 10:00 am Concurrent Workshop Sessions (60 mins)
10:00 am – 10:30 am Break
10:30 am – 12:00 pm Opening General Session
12:00 pm – 2:30 pm INFO-EXPO Opening and Lunch in the INFO-EXPO
12:00 pm – 7:00 pm INFO-EXPO Open
2:30 pm – 4:00 pm Concurrent Workshop Sessions (90 mins)
4:00 pm – 4:15 pm Break
4:15 pm – 5:30 pm Concurrent Workshop Sessions (75 mins)
5:30 pm – 7:00 pm Opening Reception in the INFO-EXPO
6:00 pm – 6:30 pm Fellows and First Timers Reception in Main Street SLA
Monday, June 17, 2019
7:00 am – 8:00 am Health and Wellness Activity
7:15 am – 8:45 am Unit Business and Board Meetings
9:00 am – 10:30 am Concurrent Workshop Sessions (90 mins)
10:45 am – 11:45 am Concurrent Workshop Sessions (60 mins)
12:00 pm – 1:00 pm Unit Business and Board Meetings
10:30 am – 3:00 pm INFO-EXPO Open
Lunch available for purchase in the INFO-EXPO
1:45 pm – 3:00 pm Champagne and Cake in the INFO-EXPO
3:00 pm – 4:30 pm General Session
4:30 pm – 4:45 pm Break
4:45 pm – 5:45 pm Concurrent Workshop Sessions (60 mins)
6:00 pm – 7:00 pm SLA Annual Business Meeting
7:00 pm – 7:30 pm Loyalty Club Toast
Tuesday, June 18, 2019
7:00 am – 8:00 am Health and Wellness Activity
7:00 am – 8:30 am Unit Business and Board Meetings
9:00 am – 10:00 am Concurrent Workshop Sessions (60 mins)
10:00 am – 10:15 am Break
10:15 am – 11:30 am Concurrent Workshop Sessions (75 mins)
10:00 am – 1:30 pm INFO-EXPO Open
11:30 am – 1:30 pm Lunch (voucher) and FunZone Competition in the INFO-EXPO
1:30 pm – 2:30 pm Concurrent Workshop Sessions (60 mins)
2:45 pm – 4:15 pm Closing General Session


INFO-EXPO Info

The 2019 INFO-EXPO Hall features the latest technology, products, and services for industry professionals.

INFO EXPO HOURS
The INFO-EXPO will be open at the following times:

  • Sunday, June 16: 12:00 pm – 7:00 pm
  • Monday, June 17: 10:30 am– 3:00 pm
  • Tuesday, June 18: 10:00 am – 1:30 pm

NETWORKING OPPORTUNITIES 

Join us for networking function at the following times:

  • Sunday, June 16: 12:00 pm – 2:30 pm, INFO-EXPO Opening & Lunch in the INFO-EXPO
  • Sunday, June 16: 5:30 pm – 7:00 pm, Opening Reception in the INFO-EXPO
  • Sunday, June 16: 6:00 pm – 6:30 pm, Fellows and First Timers Reception in Main Street SLA
  • Monday, June 17:12:00 pm -3:00 pm, Lunch available for purchase in INFO-EXPO; 1:45 pm -3:00 pm, Champagne & Cake in the INFO-EXPO
  • Tuesday, June 18: 11:30 am – 1:30 pm, Lunch (voucher) & Fun Zone Competition in the INFO-EXPO